JUDEŢUL ARGEŞ

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI PITEŞTI

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti

Anexă la Procesul-Verbal nr. 693 /17.01.2017

 

 

 

 

REZULTATUL

 

probei scrise la concursul organizat în data de  17.01.2017 pentru ocuparea unui post contractual vacant de inspector de specialitate, grad profesional IA,

din cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate, Achiziții Publice, Informatică, Administrativ

 

 

 

Conform anunțului publicat în presa scrisă, în Monitorul Oficial al României partea a III- a și afișat pe pagina de internet precum și la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești, în data de 17.01.2017 ora 1000, s-a organizat proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului contractual vacant de inspector de specialitate, grad profesional IA, din cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate, Achiziții Publice, Informatică, Administrativ.

 

 

Nr. crt. Numele si prenumele candidatului Punctaj proba scrisa Rezultat proba scrisaADMIS/RESPINS
1 Grigore Dan Vasile ABSENT
2 Tănase Camelia-Nicoleta ABSENT

 

 

Întrucât cei doi candidați  nu s-au prezentat la data anunțată în vederea susținerii probei scrise, concursul nu a mai avut loc.

 

  • Afisat astazi, 17.01.2017, ora 1200 la sediul şi pe pagina de internet a Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti (www.dasp.ro).

 

 

 

 

Secretar Comisie de Concurs

  Marinescu Gabriela-Florentina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REZULTATUL probei scrise la concursul organizat în data de 17.01.2017 pentru ocuparea unui post contractual vacant de inspector de specialitate, grad profesional IA, din cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate, Achiziții Publice, Informatică, Administrativ